söndag 19 juni 2016

Ser inga motiv

Så blir det alltid när jag är för trött. Jag ser naturligtvis saker men normalt så är det så att om jag ser en blomma så vet jag på en gång i vilken vinkel jag vill fota och liknande. Nu är tröttheten ett resultat av min sjukdom så jag vet att jag i perioder är otroligt trött men det blir alltid bättre efter några dagar/vecka. Frustrerande är det i vilket fall som helst. Det beskriver min helg på ett bra sätt och bilden får visa vilket väder det har varit
Fler bidrag till helgbilden hittas här

8 kommentarer:

 1. Ack så vackert fotat. Jag kan inte hålla med om att du inte hittar vinkeln för den här bilden är bedårande. Krya på dig.

  SvaraRadera
 2. Mycket fin bild att njuta av.Ofta ser man inte själv vad som är bra i en bild.Men det är lätt att se det som inte ska vara så.
  Ha det gott och njut av dagen
  kram Meta

  SvaraRadera
 3. Men du fick till en fin blombild i alla fall

  SvaraRadera
 4. Lika blött hos dig som hos mig. Men vacker bild fick du av blomman, i alla fall.

  SvaraRadera
 5. This is an amazing shot! I do hope you feel better soon and can be out and about with your camera.

  SvaraRadera
 6. Du fick verkligen till en vacker bild och jag förstår precis vad du menar. Jag kan också få total "motivtorka" när jag inte har någon inspiration. Hoppas du blir piggare snart och motiven kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 7. Otroligt vacker bild där regndropparna är pricken över i:et!

  SvaraRadera
 8. Jag förstår vad du menar, jag är också oändligt trött, men förhoppningsvis känns det bättre i morgon. När man är trött brukar man inte få några bra idéer, men din blomma blev väldigt fin tycker jag. Fin vinkel litet från sidan. Fröna ser ut som mjuka penselborstar. Hoppas du redan känner dig piggare, eller blir det snart i vart fall.

  SvaraRadera