söndag 24 januari 2016

Helgbilden 24 januari

Jag funderade lite på om jag hade någon lämplig bild att visa idag och efter lite funderande kom jag fram till att en i alla fall passar att visa. Fler Helgbilder går det att hitta här
Jag är inte så personlig i den här bloggen vilket beror på lite olika orsaker men nu måste jag nog förklara lite till den här bilden. Under åren som jag har bott här så har jag alltid promenerat till ett visst ställe när jag behöver få vara ifred och tänka. Stället är den här sjön.
 För ca 2 år sedan upptäcktes det att jag har ett fel i kroppen, inget jag dör av. Under det senaste året så har jag fått sämre och sämre ork i kroppen och mina armar och ben har känts som om de varit av gummi. Vilket har gjort att alla längre promenader varit en riktig utmaning och jag har inte kunnat ta mig till sjön så ofta. Av läkarna så har jag enbart fått höra att det antingen bara är jag som inbillar mig eller att det beror på felet i min kropp. I december pratade jag med min specialistläkare och förklarade att jag misstänkte att min kraftlöshet berodde på min medicin och han gick på en gång med på att låta mig prova en annan medicin. Nu har jag tagit den andra medicinen i lite över en månad och sakta har kraften börjat återvända. Promenaden idag till sjön blev ett så otroligt tydligt bevis för mig att jag är i så mycket bättre form med den här medicinen. Därför känner jag att det är en bra bild att visa min helg

9 kommentarer:

 1. Jag får rysningar! Tänk vad felaktig medicinering kan orsaka! Håller tummarna för att det fortsätter gå åt rätt håll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, känns tråkigt bara att alla läkare inte kan lyssna på vad patienter säger

   Radera
 2. Vad otroligt skönt att du känner dig lite starkare och samtidigt trist att medicineringen gjorde dig svag. Jag hoppas verkligen att krafterna fortsätter komma tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är väldigt skönt att ha lite kraft igen

   Radera
 3. Så skönt att den ändrade medicineringen tycks hjälpa dig! Tur att du har en lyhörd läkare som vill vill ditt bästa! Hoppas du blir allt starkare nu och orkar promenera mera!

  SvaraRadera
 4. Så skönt för dig att dels få rätt och dels må så mycket bättre. Förstår att du vill kunna gå dit så vackert som det är! Ha en fin vecka!!

  SvaraRadera
 5. Men så härligt att du börjar känna dig bättre. Det känns så fel att medicinen som ska göra gott blir det motsatta och vilken tur att din läkare anade felet.

  SvaraRadera
 6. Jag blev riktigt glad av att höra du blev bättre av ny medicin. Jag har också biverkningar av min medicin och inget bättre finns så nu överväger jag att sluta helt med den för att se om det är den eller min gamla borelia som ger sig tillkänna. I vilket fall är jag glad för din skull för promenader de är stärkande för kropp och själ. Inbillning ja det är många läkare glada för att säga speciellt när det är en kvinna de har framför sig. Surt och dåraktigt av dem. Heja dig

  SvaraRadera
 7. Å dessa mediciner som gör nytta på ett sätt men som gör otjänster samtidigt. Vilken tur att det fanns något att byta till så att du kunnat ta dig till detta fantastiska ställe igen!

  SvaraRadera