söndag 10 januari 2016

Helgbilden 10/1

Den här helgen har gått i snöns tecken, det lät underligt och finns det någon svenskalärare som läser här så lär den väl gråta. Fler bidrag på Helgbilden går det i vanlig ordning att se på MJ Foto
Idag har det i stort sett snöat oavbrutet så kameran har fått stanna inne. I helgen så har jag varit väldigt glad över att jag köpte ett par softshellbyxor för ett tag sedan för jag har inte behövt frysa. Ett tips till andra hundägare/friluftsmänniskor är att titta in på Ullared lantmän, billigt och hållbara kläder. (Jag tjänar inget på att länka utan vill bara tipsa)

5 kommentarer:

 1. Ett riktigt vinterlandskap! Så fint det är med all snö! Här har vi haft runt o grader idag men grått och trist och snön har sjunkit ihop lite.

  SvaraRadera
 2. Jag har också i helgen varit tacksam för att det finns bra kläder som håller kylan utanför kroppen. Har varit ute med jycken flera gånger fast det varit -20 till -25 grader kallt hela helgen. Det blev flera korta turer men det beror på att hundfröken har fällt nästan all underull och fryser efter en stund. Det är en bra investering att satsa på bra kläder och skor.

  SvaraRadera
 3. Åh vilket vackert vinterlandskap!

  SvaraRadera
 4. Visst är det vackert - särskilt så länge snön täcker kvistarna på träden.

  SvaraRadera
 5. Snö och kallt, och väldigt vackert. Jag brukar frysa mig igenom vintrarna, men för några år sedan skaffade jag mig en ridoverall, och den har jag från de första minusgraderna fram till mars någon gång :)

  SvaraRadera