söndag 3 april 2016

Helgbilden 3 april

Jag har mest önskat att den här helgen skulle gå fort så att det blir mån. En bild på älven får illustrera det för det känns mest som om jag vill att tiden ska gå fortare så att isen försvinner och att ett objektiv som är beställt dyker upp. Fler bilder på temat helgbilden hittar man hos MJ Foto.

Nu håller jag tummarna för att mitt nya objektiv dyker upp imorgon och om det inte gör det så får jag hoppas att det kommer på tis. Med tanke på att det är ett makroobjektiv så gör det egentligen inte så mycket om det dröjer lite.

12 kommentarer:

 1. Ja det är värt att vänta på och längta efter. Isen smälter fort nu och här i söder är den borta sedan länge. Ett vackert foto blev det med ditt gamla objektiv. Då skulle du se mitt. Hu så gammalt och eländigt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livet genom bilder4 april 2016 06:25

   Jag gillar objektivet som jag använde idag. Ett bra makroobjektiv har dock alltid varit något jag önskat mig

   Radera
 2. Det verkar vara islossning hos dig också. Den där våren är ju alltid så efterlängtad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tiden på året när allt vaknar upp ur dvalan är härligt

   Radera
 3. Håller tummarna, objektivet kommer nog i morgon! Alltid kul med lite nytt till kameran! Kanske hinner du fota isen med ditt nya objektiv!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får se när det dyker upp, väntan är alltid trevligt

   Radera
 4. Njut av islossningen medan du väntar - den behöver du nog inte makrot till! Ser fram emot dina foton med nya objektivet senare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag lär längta ännu mer efter att naturen sätter fart så jag kan fota blommor och insekter när objektivet dykt upp

   Radera
 5. Vad spännande! Jag förstår verkligen att du längtar tills det kommer ett paket! Vill också ha ett makroobjektiv, berätta gärna vilket objektiv du köpt och vad du tycker om det när du testat det ett tag.

  SvaraRadera
 6. Du klarar dig nog ett tag till med tanke på din fina bild, småkrypen dröjer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det absolut men alltid kul att leka med ett nytt objektiv

   Radera