söndag 24 april 2016

Helgbilden 24 april

Den här helgen hade jag planerat att rensa bort grästuvor och mossa från uppfarten. Helt enkelt få det att se lite mindre vanvårdat ut. Alla tråkiga sysslor i trädgården blir inte riktigt gjorda så ofta som de borde. Nu är det svårt att avgöra om vädergudarna var med mig eller mot mig. I lördags snöade det lite så det gick att vara ute ett tag i alla fall. Idag snöade det däremot rätt mycket så istället för att göra nytta ute satt jag i soffan med en bok. Min helgbild visar hur det såg ut när jag tittade ut från köksfönstret innan det började snö ordentligt. Fler bidrag på Helgbilden hittar man i vanlig ordning hos MJ Foto

9 kommentarer:

 1. Låter ganska skönt att sitta i soffan med en bok :)

  SvaraRadera
 2. Det är rätt skönt när vädret sätter stopp för de tråkiga sysslorna :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att få ägna sig åt läsning i soffhörnan.
  Vädergudarna var nog med dig :-)

  SvaraRadera
 4. En dag i soffan med en bra bok är bra mycket bättre än att röja i trädgården när det är dåligt väder! Det kommer bättre dagar för utearbete!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Hahahahaha - som jag känner igen mig, fast här blev det inte någon bok som alternativ till trädgårdsarbete.
  Komsi komsi våren!

  SvaraRadera
 6. Fin bild på väderbakslaget :)

  SvaraRadera
 7. I like your perspective on this scene. Very nice shot.

  SvaraRadera
 8. Ja, ibland blir man räddad av vädergudarna :) Jag ägnade också helgen åt att läsa, jag kan rekommendera "Jag lät dig gå" om du inte redan läst den. Otroligt bra.

  SvaraRadera
 9. Ingen rolig vy med tanke på snön och det har snöat och haglat om vartannat även här så vi har nog fått lite över hela landet av det här typiska aprilvädret. Vi får hoppas det hinner bli lite värme till Valborg. Skönt att sitta inne i stugvärmen med en god bok när det är ruskväder.

  SvaraRadera