söndag 8 maj 2016

Helgbilden 8 maj

En stor del av den här helgen har ägnats åt att gräva och rensa i trädgården. Finns mycket att ta itu med... Till min glädje så har björkarna nu börjat vakna så en bild på en björkgren i trädgården blir min helgbild. Fler/andra bidrag till helgbilden går att hitta här

13 kommentarer:

 1. Ljuvliga färger i ditt foto. Det blå står sig så fint mot det gröna. Ja nu är det hög tid att fixa trädgården där det spirar ordentligt.

  SvaraRadera
 2. Det gick fort när björkarna äntligen började grönska och visa sina blad! Hag bara älskar gröna björklöv mot en blå himmel, det ät såå vackert!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så härligt när allt vaknar till liv igen

   Radera
 3. Så ljuvligt när björkarna fått "musöron"!
  Tid att dra iväg med kor och getter till fäbodvallen då sade man förr....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att jag varken har kor eller får, hade varit jobbigt att flytta på dem=)

   Radera
 4. Det har varit en fantstiskt helg för att vara i trädgården och jobba. Det går verkligen fort denna årstid och med värmen vi haft har grönskan satt fart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att få lite ordning i trädgården men ogräset dyker nog snart upp igen

   Radera
 5. Härligt med grönskan :) Jo nog fick man bistå med att åka och hämta 5 säckar planteringsjord för nu skulle trädgården igång :) Med att greja med trädgården är jag inte kompetent med, jo förutom om det ska vara några stora hål då ;) Jo jag fick ju agera glasmästare och byta 4 glas på växthuset då... Föresten 2 st svartvinbergsbuskar fick jag gräva upp på lördagen... Men är långt ifrån gröna fingrar ;)

  SvaraRadera
 6. På bara en vecka exploderade allting som växer, och det blev så grönt och fint. Björkar känns verkligen somrigt, dem lövades kyrkan med till skolavslutningar, det var så mysigt. Min svärmor brukar säga att till Patriks, min man, födelsedag slår björkarna ut, och det stämmer ju, eftersom han fyllde år i lördags :)

  SvaraRadera
 7. Du har rätt och bra komihåg för visst bloggade jag på MN en gång och även då hade jag/vi Miatan, men omständigheter och flytt till mindre boende utan garage och verkstad gör att både den och de andra roliga fordonen är sålda. Men jag har ju haft många roligiga turer så jag får se mig nöjd.

  SvaraRadera
 8. Visst är det härligt när knoppar brister eller något sånt :)

  SvaraRadera