söndag 15 maj 2016

Helgbilden 15 maj

Det som varit positivt den här helgen är att det har börjat dyka upp djur fast det har blåst kallt och varit allmänt trist att vara ute. Fler bidrag till helgbilden
Ett av djuren som vaknat till liv

7 kommentarer:

 1. Fint fotat och är det en groda som man kan pussa och få en prins tro? Jag är så dåligt på att skilja på grodor och paddor men de sistnämnda är väl större. Du har iaf fått en kanonfin bild på den och den harmonierar fint med färgerna runt omkring. Trevlig söndag afton

  SvaraRadera
 2. Fin har alltid sedan barndomen gillat
  grodor och paddor:-)

  SvaraRadera
 3. Så Grodan Boll har vaknat upp, han ser lite seg ut men det kanske beror på att det är rätt kallt än. Eller det kanske är fru Boll som lagt ett gäng grodägg i någon pöl och är lite utmattad av det. Det är verkligen en fin bild du tagit!

  SvaraRadera
 4. Superfin bild men den ser nästan farlig ut! :-)

  SvaraRadera
 5. Den grodan skulle jag inte försöka pussa, den är nog redan upptagen! Fint fotad groda! Har ännu inte sett någon i år!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 6. Jag brukar ha en padda i stallet, men jag har inte sett den än. Jag läste att man inte skall ta i paddor, de sprutar ut ett gift genom körtlar som sitter bakom ögonen och det är så starkt från vissa paddor att hundar kan dö av det. Det kanske var så sagan uppkom; någon försökte kyssa en padda och blev förgiftad, hallucinerade och såg en prins ;) Jättefin bild, harmoniskt när både paddan och omgivningen går i brunrött.

  SvaraRadera
 7. När man stöter på en groda eller padda under skogspromenaden då är det sommar på väg.
  Snyggt foto, detaljskarpt.
  Själv har jag ännu inte sett någon, men inte ofta de ger sig in i gallerior för att shoppa heller. ;-)

  SvaraRadera